SEDALANA

zijde - wol - galerie

Marja van Huijzen

Vrouw Juttenland 45

2611 LB Delft

015-2157221

www.sedalana.nl

 

Sedalana is een winkel met atelier en galerie en is gelegen aan één van de gezelligste grachten van Delft. In het atelier worden door eigenares Marja van Huijzen zijden en wollen sjaals, wollen vesten en dasjes met naam gemaakt. De witte zijden sjaals, afkomstig uit China, worden opgespannen en met de hand beschilderd. U kunt ook sjaals bestellen in door u gekozen kleuren en dessins. Tal van foto’s geven u een idee van de mogelijkheden die er zijn. De wollen sjaals en vesten hebben wisselende patronen die Marja in de loop van vele jaren heeft ontworpen. Naast bovengenoemde artikelen kunt u hier ook terecht voor een zijden gordijn, kamerscherm, stropdas, tas, muts, haarband of boekenlegger.

Sinds enkele jaren kunt u een dasje met naam of een dasje met naam & beestjes bestellen in twee kleuren. Zo’n dasje is een uniek kraamcadeautje en heeft al menig klant verrast. Er zijn grootmoeders die telkens wanneer er een kleinkind wordt geboren langskomen om een nieuw dasje met naam te bestellen. De wachttijd voor een dasje is één week en de klant kan ook met eigen aanvullende ideeën komen. Via de computer worden naam en dessin ontworpen zodat heel veel variaties mogelijk zijn. Het dasje is ook via de site www.sedalana.nl te bestellen.

Met een echt Delftdasje heeft u een leuk aandenken aan Delft. Vele toeristen namen het in twee kleuren blauw gebreide dasje al mee terug naar huis. Ook dit dasje kan in overleg worden aangepast zodat het nog persoonlijker wordt.

Het galeriegedeelte biedt plaats aan kunstenaars en ontwerpers. Hun werk kan zowel aan de muur als in de vitrine worden getoond. Sedalana is een kleine winkel en dus komen kleinere kunstwerken en toegepaste kunst hier het best tot hun recht.

Openingstijden:

 

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

1e Zondag van de maand

 

Naar Hoofdmenu

 

 

 

12-18 uur

12-18 uur

12-21 uur

12-18 uur

13-17 uur