Fa  W. Verbeek Jr. v.o.f.

Beestenmarkt 9,  2611 GA Delft

Tel. 015 - 212 57 05     Fax 015 - 212 17 34

www.degoedkoopeverfwinkel.nl
verfwinkel

Email; fa.w-verbeek-jr@planet.nl

 

De goedkoope verfwinkel W. Verbeek Jr. staat boven de deur in Oud Hollands geschreven. De oudste verfwinkel van Delft en omstreken en misschien wel van Nederland. Wij zijn hier gevestigd sinds 1881. Wij zijn nog een winkel waar u nog als klant behandeld wordt. U krijgt bij ons nog service met een grote S.

Ons interieur aan de voorkant van de winkel straalt nostalgie uit en het ruikt naar lijnolie, die wij nog los uit het vat vanuit de toonbank verkopen. In de oude tijd werd daar nog met Zinkwit en Schoonhovens Loodwit verf gemaakt en werd per ons verkocht. Verbeek heeft de naam hoog te houden op het gebied van namaken van kleuren verf b.v. van een oude verfschilfer of een lapje stof. Wij doen dit op het oog en eventueel met de fotospectrometer. Al ruim 50 jaar is ons huismerk afkomstig uit BelgiŽ namelijk LEVIS, waar wij als Verbeek ook voor de volle 100% achter staan maar u kunt ook terecht voor andere merken zoals Sikkens, Sigma, Evert Koning, Herfst & Helder, De Vos, Brink & Molijn, Wijzonol, Herbol, Avis, Trae lyx, OSMO en Clou. Niet alles is op voorraad maar wel binnen 24 uur in huis.

Voor de kunstschilders hebben wij ook wat te bieden namelijk droge pigmenten om zelf verf te maken met lijnolie. Siccatief voor droging en (gom)terpentijn als verdunning. Ook verkopen wij puimsteen, dat gebruikt werd om Loodwit grond in te puimen wat weer voor een zeer goede hechting zorgde.

Wij zouden zeggen; kom eens een kijkje nemen, u bent van harte welkom.

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag

Zaterdag

 

Naar Hoofdmenu

 

8.00 - 18.00 uur

9.00 - 17.00 uur